Sanna Karppinen

Moi, mun nimi on Sanna.
Olen meikkitaiteilija ja parturi-kampaaja.

The Spotlight

Omistan The Spotlight  parturi-kampaamo ja meikkistudion Tampereella. Henkilökuntaamme kuuluu yhteensä viisi parturi-kampaajaa, joilla on vuosien kokemus alalla työskentelystä. Osallistumme aktiivisesti kauneusalan kilpailuihin ja kansainvälisiin koulutuksiin.

Tutustu meihin ja töihimme Instagramissa:

Sanna @sannkarppbeauty
Santtu @santtustarck
Kata @katariinabeauty
Hanna @hairbyhannalehi
Nea @hairbyneah

Tietoa minusta

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2011 ja kosmetologiksi vuonna 2012. Kosmetiikka-, ja kauneusalan työkokemusta minulle on kertynyt vuosien varrella muun muassa seuraavista töistä:

  • Asiakasmeikkaukset The Spotlightissa
  • Meikkitaiteilija ja beauty advisor eri kosmetiikkamerkeillä (Joe Blasco, Loreal Paris, Maybelline)
  • Meikkauksen ja maskeerauksen kouluttaja (Oulun kosmetologikoulu)
  • Tv-työskentely (Yle, uutis-ja ajankohtaisohjelmisto)
  • Kuvausprojekteja useiden eri kuvaajien kanssa videomainoksiin ja ohjelmien introihin (mm. Trainer4You, Kandit)
  • Kosmetiikka-alan tuotesarjojen promokuvien meikkaukset (SIM Sensitive)

The Masterclass, Kim Kardashian & Anastasia Beverly Hills

Urani kohokohtia tähän mennessä on ollut ehdottomasti alan koulutus The Masterclass Los Angelesissa oman meikki-idolini, Mario Dedivanovicin (MAKEUP BY MARIO) opissa. Marion vakioasiakkaisiin kuuluvat muun muassa Bebe Rexha, Salma Hayek, Katy Perry, Demi Lovato, Jennifer Lopez, Kardashianin perhe ja Tyra Banks. Kun näin vierestä kuinka Kim Kardashian Westin meikki tehtiin, jäi se vaihe vaiheelta mieleeni koko loppuelämäksi. Sain nähdä livenä, kuinka Hollywoodin parhaat ja kestävimmät meikit tehdään. Tämä on ollu suurin inspiraationi tähän projektiin. 

Haluan minulle kertynyttä tietoa meikkauksen ja kauneudenhoitoalan maailmasta tekstin, kuvien ja videoiden muodossa. Voit löytää sivultani meikkausalan vinkkejä, joita et muualta saa. Pääset myös seuraamaan vierestä kuinka juuri sinua askarruttaneet meikkiongelmat ratkaistaan.

Jos sait blogistani edes pienen inspiraation meikkiasioiden päivittämiseen pysy mukana. Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä joko blogin kautta, Facebookissa, Youtubessa tai Instassa.

Kiitos ja tervetuloa seuraamaan blogiani! Nähdään taas. 🙂

-Sanna